Med över 20 000 följare till Tarotguidernas Facebook är det inte oväntat att de flesta inlägg får relativt många ”gilla” och kommentarer. Men självklart är det även skillnad mellan olika inlägg. Här fokuserar vi på några som ”sticker ut” och gav fler interaktioner än vanligt från augusti 2019.

  • Annas änglabudskap….(13/8)

På Tarotguiderna.se drivs ett par bloggar och en av dessa drivs av ”Anna”. Överlag får hon många gilla och delningar på de inlägg som delas på Facebook. Inlägget från mitten av augusti följer samma röda tråd.

Inlägget handlar lite förenklat om att sätta fokus på rätt saker i livet. Att fokusera och med detta ta in rätt känsla och saker i livet.

Inom ett dygn hade inlägget närmare 200 gillamarkeringar och 35 kommentarer. I jämförelse med andra inlägg under samma vecka gav detta över dubbelt så många interaktioner.

  • Annas änglabudskap…(11/8)

Även detta blogginlägg av Anna var ett av inlägg på Tarotguidernas Facebook som fick mest interaktioner under den månaden. I en lättsam text på bloggen förmedlar Anna att ”lite kan betyda mycket”. Det kan vara en liten detalj i livet eller i det stora hela. Men en liten detalj som gör stor skillnad i längden. Efter ett par dagar var det ca 180 gilla-markering och 30 kommentarer.

  • Tecken från ovan (11/8)

Ett av de inlägg som fick allra mest uppmärksamhet och uppskattning av läsarna var ”Veckans Tarotskop År 2019”. Det tog inte lång tid förrän det var över 90 kommentarer, ett par delningar och över femhundra likes.

Inlägget skrevs av ”Bettan” och i likhet med Anna skrev hon på sin egen blogg på Tarotguiderna. Hennes blogg handlar både om medium och hypnos samt recept och vardagliga betraktelser. Kanske är det just mixen av dessa världar som gör att hon blivit så populär. Eller så var det specifikt ämnet som lockade.

  • Vägledning med Wargmåne (11/8)

Lite intressant är det att de mest lästa inläggen (som fått flest interaktioner) hittas inom en tidsperiod av två dagar. Även det inlägg på Facebook som fick näst mest interaktioner hittas nämligen 11:e augusti.

Det är ”Wägledning med Wargmåne” som fick över 300 gillamarkeringar och närmare 50 kommentarer. Ett speciellt blogginlägg där man genom att välja olika kort (som först visas uppochned) får en vägledning kring vad som väntar i livet och hur man kan bemöta detta på bästa sätt.

Heléne Lindholm
Senaste inläggen av Heléne Lindholm (se alla)